1. /
  2. /
  3. Усі статті
  4. /
  5. Новини компанії
  6. /
  7. Рахунки за вивезення сміття неодмінно потрібно сплачувати
Заборгованість населення за послугу з поводження з побутовими відходами становить 89 млн. грн.
Своєчасні оплати надзвичайно важливі для стабільної підтримки чистоти у місті.
За рахунок платежів підприємство закуповує паливно-мастильні матеріали, поповнює контейнерний парк, оновлює сміттєзбиральну техніку, сплачує комунальні платежі та податки, виплачує заробітну плату співробітникам.
У зв’язку зі зростанням дебіторської заборгованості ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» проводить роботу зі стягнення заборгованості з неплатників. Так, за останні 5 місяців до суду направлено більше 250 заяв про видачу судових наказів на суму близько 700 тис. грн. На сьогоднішній день 200 з яких вже подано до примусового виконання до виконавчої служби.
Керівництво ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» звертається до абонентів з проханням своєчасно сплачувати за отримувані послуги та не накопичувати борги. У випадку позитивного рішення про примусове стягнення боргу абонент, окрім суми заборгованості, сплачує судовий та виконавчий збори.
Будь ласка, перевірте стан своїх рахунків в Особистому кабінеті на офіційному сайті https://weltum.com/.
Здійснити оплату Ви можете через особистий кабінет https://cutt.ly/RwC69HDt, платіжні системи, каси банківських установ, відділення Укрпошти, пункти прийому платежів Запоріжзв’язоксервіс тощо.
Дякуємо за кожну своєчасну оплату.