1. /
  2. /
  3. Усі статті
  4. /
  5. Відео-сюжети
  6. /
  7. Сміттєві баки оновлюють у Комунарському районі

«ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» продовжує планову заміну контейнерів для сміття, які вже відпрацювали свій ресурс. Наразі роботи проводяться у Космічному мікрорайоні (вул. Ситова, вул. Північнокільцева, вул. Космічна). Загалом у Комунарському районі запланована заміна  54 контейнерів для твердих побутових відходів.

«ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» за власні обігові кошти закуповує нові контейнери та поступово замінює ними старі, переважно пластикові. Так, у 2024 році підприємством вже здійснено заміну 55 контейнерів у Вознесенівському районі.  Вартість одного оцинкованого контейнеру складає 18 тис. грн.

Минулого року підприємство планово замінило контейнери у Шевченківському, Комунарському (Південний мікрорайон), Дніпровському, Заводському та Хортицькому районах міста. Загалом було замінено 452 контейнери.

Звертаємось до мешканців міста з проханням, відповідально користуватися контейнерами для сміття.

Про випадки навмисного знищення та крадіжки сміттєвих баків, підпалів, викидання в них будівельних відходів прохання повідомляти за телефонами гарячої лінії ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя 067-612-70-51, 061-228-55-25, анонімність гарантуємо.